Vacanţele se pot cumpăra şi cu cardul Revolut

Touroperatorul Paralela 45 a anunţat, duminică, că achiziţia online a ajuns la 15% din volumul de vânzări, iar vacanţele se pot cumpăra acum şi cu cardul Revolut.

Turoperatorul şi Revolut au lansat campania “Paralela 45 loves Revolut”, care se derulează până la 1 septembrie, prin care turiştii îşi pot face gratuit un card Revolut, iar cei care au deja unul beneficiază de o reducere de 5% la pachetele pentru vacanţa de vară şi circuitele din oferta turoperatorului.

Mai mult, noii utilizatori ai cardului Revolut au posibilitatea să câştige o vacanţă la un hotel de cinci stele din Belek, Antalya, în cadrul tombolei campaniei.

Odată cu lansarea portalului de vacanţe paralela45.ro şi a graficului cu tarifele hotelurilor din pachetele Paralela 45 pentru întreg sezonul, achiziţia şi plata online au ajuns la 15% din volumul său de vânzări, potrivit companiei.

Statisticile turoperatorului arată că turiştii care cumpără online sunt persoane active, cu vârsta cuprinsă între 20 şi 45 de ani, locuitori în urban în proporţie de 75%, care preferă, preponderent, vacanţe de peste 750 de euro/persoană, potrivit companiei.

“Am investit peste 500.000 de euro în tehnologie de ultimă generaţie şi alte investiţii vor urma pentru ca alegerea şi plata unei vacanţe să fie extrem de accesibile clienţilor noştri”, a declarat Alin Burcea, directorul general Paralela 45.