Un nou sistem de plată prin sms pentru parcare în Constanța

Constanța Parking este noul sistem de plată pentru parcare prin SMS ce va fi implementat începând cu data de 15 aprilie 2019, se arată într-un comunicat de presă. Constanța Parking va înlocui astfel sistemul existent, TPARK, însă până pe data de 1 mai 2019, cele două aplicații vor funcționa în paralel.

Aplicația Constanța Parking este disponibilă deja și poate fi descărcată gratuit din Google Play si AppStore. Odată descarcată, vă va arata pe telefonul mobil o hartă cu zonele în care sunt disponibile parcările prin SMS: Blue Area, pentru orașul Constanța, Green Area pentru stațiunea Mamaia și Red Area pentru Mamaia Nord.

Aplicația Constanta Parking reprezintă  o metodă simplă și eficientă pentru  plata rapidă și ușoară a parcării.Prin intermediul aplicației, se poate achita și cu ajutorul cardului bancar, iar cu 5 minute înainte de expirarea timpului, utilizatorii sunt avertizați printr-un mesaj.

Taxarea prin SMS se va face la numarul 7475 .În funcție de zona în care se face parcarea și de intervalul dorit, conținutul  SMS-ului va fi diferit.