Tramvaiul lui Moș Crăciun se pune în mișcare la Arad

Dacă este tradiție, se respectă cu sfințenie la Arad! Și anul acesta copiii care vor spune “prezent” festivității aprinderii luminițelor din Pomul de Crăciun amplasat în fața Palatului Administrativ vor avea ocazia să călătorească, începând din aceeași seară, cu tramvaiul condus de… Moș Crăciun.

Zilele trecute tramvaiul a fost pregătit pentru ieșirea pe traseu, fiind supus unei revizii tehnice. Beculețele arse au fost înlocuite, iar clopoțeii și instalațiile de lumini colorate au fost montate și ele. Nici Moș Crăciun nu se lasă mai prejos! Pentru întâlnirea cu cei mici,  costumul trebuie să fie impecabil, mănușile imaculate, iar căciula cu pompon nelipsită.

De mai bine de două decenii cel mai îndrăgit mijloc de transport pentru cei  mici este pus în circulație în ajunul Sărbătorii de Sf. Nicolae. Anul acesta el va rămâne pe șine până în data de 29 decembrie.

Reprezentanții Companiei de Transport Public Arad reamintesc faptul că numai copiii însoțiți de părinți sau de educatoare ori învățătoare vor putea călători cu acest tramvai.