Se deschide ‘Orășelul lui Moș Crăciun’ din parcul Lumea Copiilor

Îmbrăcat în haine de sărbătoare, luminat de mii de beculețe colorate, care se vor aprinde mâine seară și de un brad înalt de 12 metri, ales special pentru sărbătorile din acest an, Parcul Lumea Copiilor va deveni ‘Orășelul lui Moș Crăciun’ de mâine, 24 noiembrie, de la ora 17.00, se arată într-un comunicat de presă.

Super concerte în aer liber, concursuri cu zeci de premii, tombole, invitați surpriză, patinoar, carusele, trenulețe, căsuța lui Moș Crăciun, toate acestea sunt pregătite pentru cei care vor dori să-și petreacă timpul liber în așteptarea Sărbătorilor în parcul Lumea Copiilor.

Ana Lesko, Amna, Claudia Pavel, Mirabela Dauer, Corina Chiriac vor cânta în deschidere

Serile de spectacole vor fi deschise mâine seară de copiii ansamblului folcloric, Plai Românesc al Centrului Cultural European și de Tineret pentru UNESCO, ‘Nicolae Bălcescu’, urmați de talentații elevi ai Colegiului Național ‘Dinu Lipatti’, care vor susține un recital din repertoriul internațional dedicat sărbătorilor de iarnă.

Tot mâine seară se va deschide și Târgul de Crăciun, la care vizitatorii vor găsi aproape 50 de căsuțe cu ornamente de sezon, globuri, ghirlande, produse de artizanat și fel de fel de bunătăți la tot pasul, dulciuri de casă, cozonaci.