Reprezentanti ai Ministerului Agriculturii participa la Conferinta IFS 2018

0
169

Conferinţa IFS 2018, care va avea loc pe 17 Mai 2018 la Bucureşti, se va bucura de prezenţa domnului Petre Daea, Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi a domnului Alexandru-Valentin Țachianu, secretar de stat în acelaşi minister, care au confirmat că vor participa în deschiderea evenimentului.

Participanţii la conferinţă vor avea oportunitatea de a relaţiona cu trei dintre experţii internaţionali IFS Management care vor prezenta noutăţile IFS şi noile servicii IFS lansate în acest an. După cum se ştie deja, certificările de conformitate cu standardele IFS conferă companiilor oportunitatea de a deveni furnizori pentru marii retaileri, fiindu-le astfel recunoscută capacitatea de a realiza produse sigure, conforme specificaţiilor contractuale şi cerintelor legale.

IFS este recunoscut la nivel internaţional ca fiind organizaţia care promovează şi subliniază importanţa siguranţei alimentare de-a lungul întregului lanţ de furnizori. Unul dintre scopurile acestei conferinţe este de a prezenta participanţilor importanţa acestor certificări pentru mediul de afaceri din România şi cum pot ele ajuta antreprenorii să îşi dezvolte afacerile şi să încheie parteneriate cu marile companii internaţionale.

Companii precum Cris-Tim, Bureau Veritas, JS Hamilton Romania, AXIVEN, Testo Romania, Remark Studio, Business Lease vor împărtăşi din experienţa proprie şi vor prezenta  participanţilor la conferinţă modul în care işi desfaşoară afacerile, ca exemple de bune practici.

Evenimentul se adresează autorităţilor publice, retailerilor autohtoni, producătorilor de produse alimentare, de produse HPC – Household and Personal Care, firmelor de import-export, firmelor de transport şi logistică, furnizorilor existenţi şi potenţiali ai marilor lanţuri de retail, firmelor producătoare care doresc să exporte, Camerelor de comerţ străine în România şi oricăror alte persoane interesate de subiectele dezbătute.

Ionut Nache, Director General INAQ Consulting, unul dintre organizatorii acestei conferinţe anuale, a precizat: „este importantă participarea oricaror persoane responsabile de calitatea şi siguranţa produselor şi a serviciilor din FMCG, pentru că prezenţa la eveniment poate contribui la crearea de noi parteneriate. De asemenea, evenimentul se poate constitui şi ca loc de întâlnire a specialiştilor din domeniu.

Cea de a cincea ediţie a Conferinţei IFS va avea loc la Hotel Marshal Garden Bucureşti, pe 17 Mai 2018, începând cu ora 9.00.

​Antreprenorii care doresc să se dezvolte şi să îşi îmbunătaţească competenţele şi performanţele echipei vor putea afla şi despre serviciile INAQ Consulting şi agenda de cursuri IFS Training Center pentru anul 2018 prezentată de Ionut Nache, Director General INAQ Consulting – IFS Training Center care furnizează programe de curs ce se adresează tuturor organizaţiilor pentru care know-how-ul si competenţele personalului reprezintă un element strategic şi urmăresc dezvoltarea şi creşterea competitivităţii la nivel individual şi organizaţional prin programe de instruire atât în regim deschis, cât şi în regim “in house”, organizate şi personalizate în funcţie de specificul cerinţelor clienţilor.

La eveniment  au  mai confirmat prezenţa reprezentanţi ai IFS din Germania, Spania, Polonia, Cehia, Ungaria, America Latina şi România, ai autorităţilor centrale române, ambasadelor în România ale unor ţări importante, precum şi ai Camerelor de comerţ străine în România: NRCC, BRCC, ASEMER, BEROCC şi CCIRI.

Mai multe detalii despre accesul la conferinţă şi agenda pot fi gasite pe www.inaq.ro

Parteneri confirmaţi:

Partener Exclusiv: Bureau Veritas

Partener Premium: Cris-Tim, Hamilton Romania, Testo, Business Lease, Axiven

Patener Gold: Toneli, Remark

Parteneri Silver: EWABIS, Grande Gloria, Alexandrion Group, TUV Hellas

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here