Primaria Sibiului vrea să cumpere servicii de salubrizare si deszapezire in valoare de aproape 13 milioane euro

Primăria Sibiului este gata să cumpere servicii de salubrizare şi deszăpezire, pe o durată de 2 ani, în valoare de 61,85 milioane lei (12,98 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe platforma online SICAP.

Printr-un acord-cadru încheiat pe 48 de luni, furnizorul va presta ”activităţi de măturat, spălat, stropit şi întreţinere a căilor publice şi curăţarea şi transportul zăpezii de pe căile publice şi menţinerea în funcţiune a acestora pe timp de polei sau de îngheţ, în municipiul Sibiu şi staţiunea Păltiniş”, potrivit anunţului.

Contractul, estimat la 61,85 milioane lei (12,98 milioane euro), fără TVA, va fi finanţat din fonduri bugetare. Media cifrei de afaceri globală a firmelor interesate, în ultimii 3 ani (2016, 2017, 2018), trebuie să fie de cel puţin 15 milioane lei.

Companiile interesate trebuie să demonstreze experienţă în activităţi având ca obiect servicii de salubrizare stradală şi deszăpezire.
Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8 octombrie.