Noul SUV Coupe Mitsubishi Eclipse Cross – expus în premieră în România

0
78

Noul SUV Coupé Mitsubishi Eclipse Cross, primul model din noua generaţie de vehicule Mitsubishi Motors, va fi prezentat în premieră în România în perioada 22 septembrie – 6 octombrie.

Potrivit distribuitorului general Mitsubishi Motors pentru România – compania M Car Trading, este vorba despre un model unicat, de preproducţie, prezentat publicului din România cu trei luni înainte de sosirea modelului de serie.

Producţia de serie a modelului Eclipse Cross va demara în luna octombrie, în Japonia, urmând ca primele unităţi sa ajungă în România în luna decembrie 2017.

Noul model va fi expus în mai multe locaţii din ţară – Băneasa Shopping City, Vivo! Constanta, Palas Mall Iaşi, Coresi Mall Braşov, showroom-ul Mecatronics Sibiu, Iulius Mall Cluj.

Eclipse Cross va veni în completarea gamei actuale, alături de ASX şi Outlander, cu o poziţionare diferită: un SUV similar unui coupé cu un design deosebit, a cărui calitate japoneză fină, dinamică excelentă a condusului şi alte funcţii inovatoare vor extinde piaţa Mitsubishi Motors către noi clienţi.AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here