Miedul de miere si beneficiile sale asupra organismului

Miedul de miere este o licoare magica, in perceptia unui public larg, apreciata pentru nenumaratele sale beneficii asupra organismului uman. Este considerat un leac eficient inca din vremuri stravechi, doar ca in prezent acesta se regaseste in varianta imbunatatita, avand la baza ierburi si condimente cu proprietati insemnate.
Are in continutul sau miere de albine, despre care se stie ca are beneficii insemnate vizavi de un corp sanatos. In compozitiia miedului de miere se regaseste o bogatie de vitamine, inclusiv complexul B, calciu, fosfor, magneziu, iod, crom etc. Are un procent de alcool scazut, de asemenea prezentand beneficii insemnate asupra organismului.
Avantajele miedului de miere si beneficiile sale asupra organismului uman

In functie de afectiune si de starea generala de sanatate, miedul de miere ofera avantaje constand in ameliorarea unor simptome diverse.

  • Este bogat in hormoni si enzime naturale
  • Reprezinta un excelent vitaminizant
  • Constituie un tonic eficient pentru sistemul nervos, dar si un afrodisiac de efect
  • Este purgativ si diuretic, ajuta in insomnii, calmeaza tusea, ajuta in frigiditate
  • Constituie un stimulent in recuperarea de dupa accident vascular sau infarct
  • Favorizeaza pofta de mancare si secretia de sucuri gastrice, fiind ideal si in constipatie
  • Are efecte vasodilatatoare usoare
  • Prezinta efecte benefice vizavi de afectiuni ca pneumonia, TBC-ul, bronsita, rinita, sinuzita, astmul.
Cu un gust fin deosebit, miedului ii este specifica aroma intensa de miere, imbunatatita considerabil de celelalte ingrediente adaugate responsabil si dupa retete sigure de experti.

Produsul este complet natural, avand in compozitie miere de albine selectionata, precum si apa plata calitativa, extrasa de la adancimi mari. Dupa perioada stabilita de maturare, miedul de miere realizeaza un procentaj de alcool de 16 grade, precum si o claritate impecabila.

Aceasta bautura cu compozitie naturala prezinta nu doar numeroase efecte pozitive asupra organismului uman, ci si o incantare a simturilor. Starea de bine pe care o ofera consumatorilor este una remarcabila, iar efectele de durata.

Miedul de miere, in diversele optiuni de produse disponibile in cadrul site-ului www. bacanianaturista.ro , este apreciat de publicul larg si reprezinta o recomandare intrucat nu contine substante nocive precum agenti de ingrosare, coloranti sintetici, conservanti, arome artificiale, indulcitori artificiali sau zahar, nitrati sau nitriti, precum si alte substante care produc efecte adverse in organism.