Face Club Bucharest- noul club de fițe al Capitalei

Bucureștenii se pot bucura, începând de luna trecută, de unul dintre cele mai mari și impresionate cluburi de noapte de țară ce poate găzdui până la 2 000 de persoane. Face Club Bucharest s-a deschis pe 25 noiembrie în zona complexului Romexpo și a avut un mare succes încă de la prima petrecere.

Clubul, construit pe o suprafață de 3.000 de mp, este cel mai mare din București și a fost astfel gândit și decorat pentru a crea o experiență unică de entertainment. Pe ecranele LED imense, dispuse pe 600 metri, vor fi proiectate imagini spectaculoase tematice, oferind clienților o experiență vizuală unică. Tavanul va recrea imaginea unui cer senin, plin de stele, un decor nemaiîntâlnit în peisajul cluburilor bucureștene.

”Din cunoștințele noastre, doar sălile de la Palatul Parlamentului au capacitatea de a găzdui un număr așa de mare persoane. Știm că pentru companii este important să poată avea la dispoziție un spațiu în care să adune toți angajații și colaboratorii și că, de multe ori, le este greu să-l găsească”, a adăugat Cesar Waelivaara, manager al Face Club Bucharest.

FACE CLUB BUCHAREST este cel mai mare complex de acest fel din România, care se întinde pe o suprafață de 25.000 de. Pe lângă clubul de noapte, complexul cuprinde săli de evenimente de tip ballroom cu o capacitate de peste 800 mp și un restaurant în cadrul căruia vor găti chefi cu experiență internationala.

”Realizarea unui astfel de complex a plecat de la premisa evidentă că Bucureștiul are nevoie de acest gen de locație integrată, care să asigure atât servicii speciale cât și capacitate mare de găzduire. Clubul poate primi 2.000 de persoane, fiind ideal și pentru evenimente corporate. Sălile de tip ballroom și restaurantul vor furniza servicii de mare calitate, gestionate fiind de un grup de manageri din străinătate. Ca avantaj adiacent, complexul beneficiază și de o parcare generoasă care exclude din start această problemă a capitalei. Suntem convinși că marile companii vor găsi aici spațiul ideal care să facă față exigențelor lor”, a mai adăugat Cesar Waelivaara.

Adiacent, complexul cuprinde și o zonă verde cu pădure, spațiu care poate fi cu ușurință folosit pentru evenimente în aer liber sau diverse activări de brand. Pentru vara anului 2018 sunt deja programate o serie de evenimente și petreceri care vor crea o atmosferă de neuitat pentru cei prezenți.

Parcarea proprie poate susține prezența a peste 400 mașini și va fi gratuită pentru clientii clubului si pentru companiile care organizeaza evenimente, beneficiind, la cerere, și de serviciul de valet parking.