E-acumulari.ro si Free Miorita cu ajutorul energiei verzi vor ilumina cat mai multe gospodarii izolate

E-acumulatori.ro și asociația Free Miorița prin proiectul care demarează în acest an își propun să ofere curent electric pentru aproximativ 100.000 de case din România care nu sunt branșate la rețeaua națională de curent electric. Astfel, toți cei care vor accesa magazinul online E-acumulatori.ro vor putea dona echipamente sau bani pentru a furniza servicii de energie regenerabilă locuințelor izolate din țară.

“Ne alăturăm eforturilor Free Miorița de a aduce „Lumină pentru România” și de a conecta cât mai multe familii izolate la surse de energie regenerabilă, încercând astfel să le îmbunătățim condițiile de trai și să le asigurăm independență energetică. Credem într-o Românie Verde și, tocmai de aceea, ne dorim ca, alături de clienții E-acumulatori.ro, să avem un impact adevărat în societate prin sistemele noastre de energie regenerabilă”, a menționat Dan Tudose, Manager E-acumulatori.ro

În mod concret, toți clienții E-acumulatori.ro vor avea posibilitatea să adauge în coșul lor de produse echipamente sau soluții de energie regenerabilă care vor fi folosite de Asociația Free Miorița pentru a aduce lumină în zonele izolate din România. Mai mult, vizitatorii site-ului E-acumulatori.ro vor avea la dispoziție și un buton special pentru a face donaţii în bani. Aceștia vor fi folosiți pentru a finanța montarea de panouri fotovoltaice în gospodăriile izolate din țară.

Asociaţia Free Mioriţa, promovează dezvoltarea durabilă şi responsabilitatea socială, fiind premiată pentru proiectele sale în fiecare an în cadrul Galei Societății Civile. Organizația susține cercetarea în soluții și sisteme sustenabile pentru dezvoltarea energiei verzi prin proiecte de dotare a comunităților vulnerabile cu panouri fotovoltaice și promovarea caselor solare.
E-acumulatori.ro este un business de familie, început în 2002 și dezvoltat puternic din 2009. Astăzi, din portofoliul companiei fac parte 30.000 de produse, ceea ce îi conferă poziția de lider în ceea ce privește gama de produse disponibile online. În 2018, E-acumulatori.ro a înregistrat o cifră de afaceri de 8 mil. lei fără TVA, cu 17% mai mult față de anul anterior. Managerul companiei, Dan Tudose este preocupat de noutăţile din domeniul energiei regenerabile își dorește să aducă și în România sisteme de ultimă generație din Europa: sisteme de energie regenerabilă complexe, sisteme de iluminat inteligent, stații de încărcare casnice pentru mașini electrice.

sursa: comunicat de presa