Comedia “Jocul de-a detectivii” intra azi in cinematografele romanesti

0
170

 

Comedia “”, regizată de John Francis Daley și Jonathan Goldstein, cu Jason Bateman şi Rachel McAdams, are premiera în cinematografele româneşti astăzi, potrivit distribuitorului.

Regizorii John Francis Daley și Jonathan Goldstein se află astfel la al doilea proiect după comedia de succes “Vacanță cu peripeții”, lansată în 2015.

Max (Bateman) și Annie (McAdams) și-au făcut un obicei din a partJocul de-a detectiviiicipa săptămânal la jocuri nocturne tematice organizate împreună cu grupul lor de prieteni. Însă lucrurile devin din amuzante foarte palpitante când Brooks, fratele lui Max, se gândește să organizeze o seară de rezolvare a misterului unei crime, în care sunt implicați pretinși tâlhari și agenți federali.

Deci faptul că Brooks este răpit intră în plan, nu? Prin urmare cei șase competitori sunt hotărâți să rezolve cazul și să câștige, iar totul pare foarte amuzant până când lucrurile încep să arate prea mult a realitate. De-a lungul unei nopți haotice, distracția este treptat înlocuită cu panica. Fără reguli, fără direcție și fără idee cine mai participă la joc, cursa poate deveni cea mai tare aventură sau sfârșitul.

Good News

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here