Bitdefender are doi noi vicepreședinți

Producătorul de soluții de securitate Bitdefender, anunță numirea britanicului Andrew Philpott ca vicepreședinte al vânzărilor din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, și a lui Joe Sykora în funcția de vicepreședinte pentru dezvoltarea canalului de vânzări prin parteneri la nivel global.

Andrew Philpott va lucra în biroul Bitdefender din Londra și îi va raporta lui Vincent Schiavo, vicepreședinte de vânzări și marketing pentru segmentul enterprise la nivel global, precizează compania, într-un comunicat. „În această perioadă de creștere intensă la Bitdefender, Philpott va juca un rol important în expansiunea eforturilor noastre din Europa, aducând peste 20 de ani de leadership și experiență în tehnologie și vânzări de soluții de securitate cibernetică”, spune Vincent Schiavo.

Philpott va conduce strategia de creștere a vânzărilor de soluții de securitate pentru companii în regiunea EMEA. Pentru a sprijini această creștere, Bitdefender își va suplimenta echipele de vânzări enterprise, precum și echipele interne de vânzări dedicate clienților mici și mijlocii.

Philpott se alătură echipei Bitdefender după o carieră îndelungată în securitate IT, construind și conducând echipele de vânzări din EMEA ale unor companii americane precum Secure Computing, McAfee și, mai recent, Forcepoint (fosta Websense).

În plus, Bitdefender l-a numit și pe Joe Sykora în funcția de vicepreședinte pentru dezvoltarea canalului de vânzări prin parteneri la nivel global. Sykora va lucra în sediul din Santa Clara, California, și va fi gestiona relația Bitdefender cu cei peste 7.000 de parteneri revânzători. Sykora se alătură companiei după șapte ani la Fortinet și are peste două decenii de experiență în industria securității IT. Numirea vine în contextul unui nou program de susținere a partenerilor companiei, care include, printre altele, dublarea marjelor alocate acestora.

Bitdefender furnizează soluții de protecție împotriva amenințărilor complexe către 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de țări.

sursa: mediafax.ro