#UnicInEuropa, proiect editorial lansat de AGERPRES

Proiectul editorial #UnicInEuropa a fost lansat vineri, 4 august

Cei de la Agenția Națională de Presă AGERPRES prin acest proiect își propun să promoveze locuri din România ale căror particularități le fac să devină inedite, dar și oameni care, prin inventivitatea lor, au lansat idei unice, au dat viață unor povești ce nu mai pot fi auzite niciunde în Europa.

Proiectul AGERPRES #UnicInEuropa promovează România, locurile pe care natura a ales să le marcheze cum nu a mai făcut-o nicăieri în altă parte, dar și clădiri, monumente și edificii ale căror povești poartă însemnele secolelor trecute, muzee care adăpostesc colecții de artă unice.

#UnicInEuropa este hashtagul prin care vor putea fi găsite materialele jurnalistice pe Facebook și Twitter

Cu ajutorul reportajelor, imaginilor și al poveștilor unice în Europa, cititorii vor (re)descoperi prin proiectul #UnicInEuropa România, precum și oameni care au ales să ignore clișee, care nu au renunțat la ideile lor, indiferent cât de grea a fost materializarea acestora.

Printre materialele ce vor fi publicate în cadrul secțiunii speciale #UnicInEuropa se regăsesc:

  • Crucea Caraiman, un vis de Cartea Recordurilor
  • Vulcanii noroioși — tărâmuri de pe altă lume

Proiectul editorial AGERPRES poate fi accesat la linkul: www.agerpres.ro/unicineuropa, urmând ca în fiecare zi de vineri, la ora 11:00, secțiunea să fie actualizată.

Sursa: Amos News