ADMIS- o noua platforma online de joburi

Proiectul ADMIS este o platforma e-jobs, iar acest proiect a luat fiinta prin Fondul Social European, Programul Operational Capital Uman cu axa prioritara de incluziune sociala si combaterea saraciei pentru a cel putin600 de persoanede persoane vulnerabile.
Obiectivul principal al proiectului s-a aliniat cu cel al ONG-ului Aliat fiind acela de a reduce numărul de comunitati marginalizate in care exista persoane apartinand minoritatii rome aflate în risc de saracie si excluziune sociala din zona de Vest a orasului Harsova, prin implementarea de masuri integrate.

ADMIS a fost conceput pentru a fi un site si o platforma de e-jobs flexibila, actualizate permanenta, informatia fiind proaspata iar aceasta trasatura este pusa in valoare si pe homepage prin bannerele ce ruleaza anuntand oferte noi de job, servicii, anunturi importante, schimbari legislative, – toate acestea sustinand strategia pe care s-a mers de la bun inceput, simplitatea platformei de e-jobs.

Detalii despre platforma e-jobs ADMIS

Intreaga structura a platformei a fost conceputa pentru ca rezultatul sa fie orientat spre a oferi vizitatorilor o experienta user-friendly si pentru a putea fi utilizata cat mai eficient pe toate device-urile.

Beneficiile crearii site-ului online de joburi

Aceasta platforma de e-jobs se adreseaza atat persoanelor calificate dar si celor care nu au avut contact cu campul muncii sau sunt asistati social.

Dupa ce noul vizitator si-a creat contul, toate informatiile ce au in vedere aptitudinile candidatului sunt deja afisate, utilizatorul doar selectand ce se potriveste pentru el spre a fi afisat in CV. S-a optat pentru acest sistem, deoarece scurteaza foarte mult timpul de completare a tuturor campurilor, iar principiul ce a guvernat aceasta structura a fost ghidat de ideea de a oferi userului un mod simplu de interactiune cu site-ul de joburi online.

Dupa ce noul utilizator si-a creat contul si a inregistrat interesele, un alt set de avantaje sunt reprezentate de:

  • Site-ul analizeaza in timp real ce job-uri i se potrivesc
  • In functie de job-ul ales spre care doreste sa-si trimita CV-ul online, ii este afisat in procente cat de mult se potriveste cu criteriile indicate de angajator.
  • Tot in functie de interesele selectate de el, web site-ul de joburi online afiseaza articole relevante despre domeniul candidatului de activitate (articole juridice simodificarea legislatiei pe codul muncii, ultimele noutati pentru candidati si angajator, sfatul online al specialistului, etc.).

Pe platforma online de joburi vor fi afisate intotdeauna cele mai recente oferte de lucru. Aceasta afisare este in legatura directa cu aptitudinile sale si cu vechimea candidatului pe campul muncii.