Activ Property Services devine membru afiliat al GVA Worldwide

Incepand cu data de 1 ianuarie 2018, compania imobiliara ACTIV Property Services a devenit membru afiliat al retelei GVA Worldwide. Alegerea reprezentantului exclusiv in Romania al retelei internationale face parte din proiectul de extindere al organizatiei pe piata Europeana, se arata intr-un comunicat de presa.

Activ Property Services opereaza de peste 25 de ani pe piata imobiliara din Romania, punand la dispoziția clienților servicii integrate, oferind consultanta si servicii de tranzactionare pentru proprietari, chiriași, dezvoltatori și investitori internationali si nationali. Compania detine departamente dedicate principalelor sectoare imobiliare din Romania: spatii comerciale, spatii birouri, spatii industriale, investitii, administrare proprietati, management de proiect, evaluare si consultanta, cercetare de piata. ACTIV Property Services a inregistrat anul trecut a 7-a cea mai ridicata cifra de afaceri din TOP 10 companii de consultanta imobiliara din Romania, fiind totodata liderul companiilor de profil cu actionariat roman.

„Suntem mandri sa facem parte din organizatia internationala de top, GVA Worldwide si sa impartasim aceleasi valori si linii de servicii imobiliare” a declarat Razvan Gheorghe – Partner and Board member of ACTIV Property Services – Affiliate Member of GVA Worldwide in Romania.

“Suntem incantati sa primim Activ Property Services in organizatia noastra. Este o companie respectata, ce acopera cu un inalt profesionalism piata imobiliara locala aflata in plina dezvolatare. Romania este tara cu cea mai rapida dezvoltare economica din Europa, volumul cererii pentru consultanta imobiliara reflectand acest fenomen”, sustine Patrick Morrissey, Chairman of GVA Worldwide