Înscrie-te la singurul hackathon pe probleme urbane din România!

În cadrul celei de-a patra ediție a Urban Talks, la București, vom organiza un Hackathon de Inovare Urbană (11-12 mai), la care pot participa developeri și oameni cu idei creative pentru a găsi soluții bazate pe tehnologie la problemele pe care le identificăm în cadrul conferinței Urban Talks (10 mai), dar și înainte de această dată prin completarea formularului despre problemele cu care ne confruntăm în orașele noastre.

Orașele reprezintă locurile care generează cele mai mari probleme (legate de mediu, de mobilitate etc.), dar și cele mai ingenioase soluții. Vrem să evidențiem modalitățile în care tehnologia poate fi utilizată pentru a rezolva o gamă largă de probleme urbane.

Acesta este motivul pentru care am creat Hackathon-ul pentru Inovare Urbană: un loc în care programatorii întâlnesc experți în domeniul mediului, urbanism și mobilității urbane și pot genera soluții pentru orașele noastre.

Premii în valoare de 3.000 de euro vor fi oferite celor mai ingenioase soluții pentru orașe inteligente și durabile.

În acest an, un premiu special va fi dedicat mobilității urbane în zona Pipera. Premiul mare oferit de Ambasada Olandeză va merge spre o soluție pentru mobilitatea urbană.

Vrei să participi la Hackathon?

Înscrie-te pe https://urban-talks.com/tickets/!

Urban Talks București 2019 este rezultatul unui parteneriat inovator care reunește UrbanizeHub, Banca Mondială România și Ambasada Olandei.

Experți internaționali, primari, companii multinaționale, start-up-uri, specialiști în tehnologie și arhitecți vor face parte din cea de-a patra ediție a evenimentului, schimbând idei despre viitorul orașelor noastre.

 

sursa: urbanizehub.ro